Öppettider
Mån-Fred 8.00 - 17.00
Lörd 10-13.00
Sönd Stängt!
0660-56100 | Hitta till oss

Snöskotrar

​​​​​​​

Snöskotrar utformade efter din åkning 

Vi är återförsäljare av Polaris snöskotrar och deras tillbehör. Eftersom företaget befinner sig i teknisk framkant på marknaden är snöskotrarna perfekta till en teknisk åkning för de som är intresserad av det. Men eftersom vi har hela sortimentet från märket kan du hitta det bästa för din åkning, oberoende av vad du är ute efter. 
 
Polaris jobbar mycket med viktförhållanden och varje skoter som kommer ut från märket är noggrant utvecklad för att passa syftet. 

Du hittar det senaste hos oss 

Vi följer med i Polaris flöde av nyproduktioner och har nya årsmodeller på senhösten och under tidig vår. Det finns mycket att tänka på när man köper en ny snöskoter och tillsammans hittar vi den perfekta för just dig. Efter köpet finns vi alltid tillgänglig om behovet uppstår. 

Kom gärna in till oss om du vill snacka lite snöskotrar eller har några funderingar! 

Kläder till åkningen och reservdelar till din skoter 

Att ha rätt kläder till din åkning kan ha stor betydelse. Därför säljer vi Scotts högkvalitativa sortiment med skoterkläder. Om du är i behov av reservdelar eller tillbehör till din snöskoter har vi även det att erbjuda från DBC Sweden. 
 
Du hittar det du behöver i både klädväg och reservdelar i samma butik hos oss. För att underlätta ytterligare har vi kunnig personal som hjälper dig med alla dina funderingar och frågor. 
 
Vår butik ligger på Norrvägen 2 i Örnsköldsvik. Välkommen! 

Våra leverantörer