Öppettider
Mån-Fred 8.00 - 17.00
Lörd 10-13.00
Sönd Stängt!
0660-56100 | Hitta till oss

Skog & Trädgård

​​​​​​​

Ge din trädgård uppmärksamheten den behöver


Vi har tillbehören för skog & trädgård året runt

En blomstrande trädgård är något de flesta kan uppskatta. Låt oss hjälpa till att hitta just det som passar dig. Oavsett om det rör sig om en liten bakgård där du bara vill ha det fräscht eller om det är kommunens ägor du söker hjälp för har vi lösningen. 

Största delen av våra produkter kommer från Husqvarna som är ett av de största märkena på marknaden. I sortimentet hittar du bland annat grästrimmer, motorsågar, gräsklippare av olika slag, häcksaxar, lövblåsare och mycket mer.  

Åkgräsklippare och robotgräsklippare för en enklare sommar 

De senaste åren har efterfrågan på andra lösningar än traditionella gräsklippare blivit allt större. Så häng på utvecklingen och slappna av i sommar. Njut av solen istället för att svettas och bränna nacken när du traskar runt med en vanlig gräsklippare. 
 
Husqvarna har marknadsledande åkgräsklippare och robotgräsklippare som du kan köpa hos oss.  När du har kört igång din robotgräsklippare kan du räkna med minimalt med problem och störningar. Utan din hjälp håller den din gräsmatta i bästa skick. Perfekt för dig som vill ha en vacker trädgård utan ansträngningen. 

​​​​​​​Välkommen in till oss på Norrvägen 2 i Örnsköldsvik!

Våra leverantörer